Om Oss

på Nordisk Ark Djurbegravningsbyrå

Vårt Uppdrag

På Nordisk Ark Djurbegravningsbyrå är vårt uppdrag att erbjuda djurägare en respektfull och värdig avskedsstund för deras älskade husdjur. Vi strävar efter att skapa en personlig och minnesvärd upplevelse som hedrar varje husdjurs liv.

Vårt Slutmål för Kunden

Vårt slutmål är att ge djurägare en trösterik och meningsfull avslutning på deras husdjurs liv, och att erbjuda dem den stöd och förståelse de behöver under en svår tid av sorg.

Våra Värderingar

  • Empati: Vi möter varje kund med förståelse och känslighet.
  • Respekt: Varje husdjur behandlas med största respekt och värdighet.
  • Professionalism: Vi levererar våra tjänster med högsta standard och noggrannhet.
  • Transparens: Vi är öppna och ärliga i alla våra kommunikationer och tjänster.

Vår Historia

Nordisk Ark Djurbegravningsbyrå grundades av djurälskare som såg behovet av en specialiserad tjänst för husdjurens sista resa. Med år av erfarenhet och en djup passion för djur, har vi byggt upp en byrå som sätter standarden för djurbegravningar i Norden.

Allt startade med att vår kära Hund ”Candy”  blev sjuk, 1980 , då fanns det ingen begravningshjälp att få, allt blev som en dimma och saknaden var jätte stor.

Vi vår saknade Candy. Men nu efter dessa åren av letande, har vi skapat något som alla kan ta del av. en leverantör av Urnor.

Hela Familjen Klein har varit aktiva under en  långtid inom vanliga begravningar verksamheter och vi vet allt om begravning och hur de är utformade.

Närhet till människor har alltid funnits tätt /Djur gör att alla uppdrag är lika viktigt för oss, stora som små.

Varför Finns Vi?

Vi finns för att fylla ett behov av en respektfull och personlig avskedsprocess för husdjur. Vi vet hur mycket husdjur betyder för sina ägare och vi vill erbjuda en plats där dessa relationer kan hedras på ett värdigt sätt.

Hur Tjänar Vi Pengar?

Vi tjänar pengar genom att erbjuda en rad olika tjänster och produkter relaterade till husdjursbegravningar och kremationer. Detta inkluderar försäljning av kistor, urnor, och minnesprodukter, samt avgifter för våra begravnings- och kremationstjänster.

Vilken Produkt/Tjänst Tillhandahåller Vi?

  • Begravningstjänster: Individuella husdjursbegravningar i minneslundar eller utvalda platser.
  • Kremationstjänster: Individuell och kollektiv kremation, med möjlighet att återlämna askan i en vald urna.
  • Minnesprodukter: Kistor, urnor, minnessmycken och fotoböcker.
  • Minnesstunder: Personliga ceremonier för att ta farväl av husdjuret.

Vårt Lag

Vårt team består av empatiska och professionella medarbetare med lång erfarenhet inom djurvård och begravningstjänster. Varje medlem i vårt team är utbildad för att erbjuda det stöd och den vård som behövs under en svår tid.
Vår mål är att alltid vara ett enkelt val, med välutbildade och engagerade personer som följer Er genom hela uppdraget.

Hos oss kommer den personliga kontakten först, oavsett om ni väljer något enkelt intimt farväl med bara den närmaste familjen eller ett stort omfattande arrangemang.

Vi känner ett stort engagemang i det moderna samhället, där begravningarna ofta blir ett mer personligt avsked.

Men vi vill också värna om det goda i de traditioner som finns. Om vi lyssnar till er önskan kommer vi tillsammans att skapa ett vackert avsked som passar just vid ert enskilda tillfälle.

Ägare

Nordisk Ark Djurbegravningsbyrå ägs och drivs av en grupp engagerade djurvänner och entreprenörer med en stark bakgrund inom både djurvård och begravningsbranschen.
Nordiskark startades 1999 av Robert Klein men tanken börja mycket tidigare.


Robert Klein med sin långa erfarenhet inom begravningsbranschen sedan början 90-talet. 
Med vetskapen om ett växande område i ryggen så visste vi att service och kvalitets leverantörer kunde hjälpa oss framåt och i framtiden inbringa affärer. 
Sedan starten så har produkt portföljen utökats allt eftersom vi har hittat bra och välkända leverantörer. Idag är vi en komplett leverantör av tillbehör, produkter och kunskap för framförallt djur begravningsområdet men även inom den stora återförsäljare industrin.
Vi hjälper kunden att få en bra upplevelse från början.

Sedan 12 år har jag även drivit Skumparpskennel som föder upp cockerspaniel och NOAS IT  för att kunna ge så bara service till våra kunder.
NOAS IT är ledande inom området IT-säkerhet och drift av nätverk.

Har även startat upp en webshop med tillbehör till hundar Skumparps Webshop
Som jag ser mig själv är som en trogen företagare som vill testa olika saker innan jag dör. Vi kan leverera en färdig lösning till dig som vill starta en egen djur begravningsservice eller så använder du våra plattform och få ert egna universum.

Rekommendationer och Fallstudier

Vi har haft äran att hjälpa många djurägare genom åren, och vi delar gärna några av deras berättelser och rekommendationer:

  • Familjen Larsson: ”Nordisk Ark hjälpte oss att säga farväl till vår älskade katt på ett vackert och värdigt sätt.”
  • Hanna och Erik: ”Tack vare den professionella och empatiska personalen på Nordisk Ark kunde vi ge vår hund det avsked han förtjänade.”

Kontaktinformation

Vi har stor erfarenhet och det kan vara skönt att prata med någon utomstående.
Att skiljas från sitt djur för gott är en svår situation för alla djurägare.

Vi säljer urnor till Hund, Katt och Andra smådjur… För mer information eller för att boka en konsultation, vänligen kontakta oss: