Återbetalnings- och returpolicy

RMA -DETTA GÄLLER VID RETURER

Vi behandlar bara RMA-förfrågningar från kunder som beställt av oss, är varan köpt via en återförsäljare är det dit ni skall vända er med er reklamation. Alla produkter som returneras till oss skall förses med ett RMA-nummer vilket ges efter ansökan om RMA-nummer i formuläret nedan. Därefter återkommer en representant från Nordiskark med ett returnummer/RMA-nummer som är giltigt 30 dagar efter utfärdandet. Att vi utfärdar ett RMA-nummer innebär inte att vi har godkänt er retur eller ett utbyte, tänk på om ni brytit försegligen så berätta varför ni gjort det..

Grundläggande reparationsvillkor

Nordiskark förbehåller sig rätten att avgöra om en produkt som returnerats för RMA, RETUR el BYTE skall eller ersättas av identisk produkt, en likvärdig produkt eller krediteras om produkten utgått ur sortimentet.

För produkter som försegligen brytits utgår ingen kompensation om produkten inte kan repareras. Vi förbehåller också rätten att ta ut en felsökningsavgift enligt tillverkarens prislista vid eftergarantireparationer i de händelser leverantören debiterar sådan avgift. Vi debiterar också de faktiska fraktkostnaderna tur och retur till fabriken eller servicestället.

Om ni skickar in en produkt till Nordiskark utan RMA så är det svårt för oss att veta om det är er produkt.
Så glöm inte RMA.

Min försändelse är trasig, vad gör jag?

Har du tagit emot en försändelse som är trasig rekommenderar vi att du först och främst kontrollerar om innehållet är skadat eller om det bara är den yttre förpackningen som gått sönder.

Oskadat

Om innehållet inte är skadat så har den yttre förpackningen gjort sitt jobb och skyddat innehållet väl, även om denna blivit skadad under transporten.

Skadat

Om innehållet är skadat så behöver vi undersöka vad som har hänt, som mottagare av försändelsen rekommenderar vi att du i första hand kontaktar oss på Nordiskark.Sedan kontaktar vi på Nordiskark Leverantören för att kunna reda ut vad som har hänt. Vid en synlig skada måste vi få in ärendet samma dag som ni fick det för att kunna behandla det. Ni kan även kontakta Transport företaget direkt ,som mottagare , men för att vi ska kunna gå vidare med ärendet måste även ni meddela Nordiskark att ni kontakta oss med ett ärendet-nr från dom.

Dold skada

Om det inte syns på den yttre förpackningen att försändelsen tagit skada och innehållet är trasigt rekommenderar vi att du i första hand kontaktar Nordiskark. Nordiskark kontakta levernatören för att vi ska kunna reda ut var som har hänt. En dold skada måste anmälas till oss inom 7 dagar från det att du tog emot försändelsen för att vi ska kunna gå vidare med ärendet. Mottagaren kan även kontakta Transport företaget direkt ,som mottagare , men för att vi ska kunna gå vidare med ärendet måste även ni meddela Nordiskark att ni kontakta oss med ett ärendet-nr från dom

REKLAMERA TILL POSTNORD

Skicka så här

Gods som ankommer till Nordiskark utan giltigt RMA-nummer eller där godset inte överensstämmer med RMA-numret returneras till avsändaren utan åtgärd och returfrakt debiteras avsändaren. Allt gods skall returneras med postens företagspaket eller motsvarande leveranssätt med utkörning, gods som skickas till postombud kommer att gå i retur till avsändaren. Märk paketet med artikelnummer och RMA-nummer.


    OBS! Du måste ange en utförlig felbeskrivning, vid ofullständig felbeskrivning som "trasig" kommer RMA-begäran inte beaktas.