Nordiskark.com

 

Nordiskark är Europas ledande företag inom försäljning av djururnor

Urnor för djurLåt oss presentera Nordiskark
Vi säljer urnor som kan både kan finnas I hemmet och grävas ner i nature.Vissa av våra urnor är en miljövänlig och nedbrytbar gravurna. Vi har även set en trend där man har sin urna under en visstid har den I hemmet.Med visa av urnor behöver man inte tänka om man vill gräva ner detta I naturen. (Fråga oss så vägleder vi dig).Val av urnor är individuellt.Det finns inget rätt eller fel när man väljer urna.I vår webbutiken kan ni se några av våra urnor. (Länk)Från de enklaste modellerna i obehandlat material
till mer klassiska urnor med mer detaljer och kvalitetskänsla, till de mer exklusiva.==========Nordiskark vill gärna att ni ringer om det är frågor eller beställningar.Ni når jour-personalen på 040-2302086 el via mail info@nordiskark.com==========Med vårt samarbete, med världens största leverantörer inom små urnor.
Vi kan leverera, efter allas önskemål och behov.
(Länk)Nordiskark arbetar  ”För att förbättra Djurets sista vila”

Vi arbetar hela tiden för att förbättra djurägares situationer om begravningsplatser, tillgång till service samt att kunna begravas på samma plats och många andra behov för detta område.

 

Som djurägare kommer vi alla tillslut till den dag då vi måste fatta det svåra beslutet.

Om du känner dig osäker på hur du ska göra och vad du skall välja.

 

Då kan du alltid kontakta oss .(Länk)

Vi har stor erfarenhet och det kan vara skönt att prata med någon utomstående.

Att skiljas från sitt djur för gott är en svår situation för alla djurägare.