Åf

Dags att bli återförsäljare!

Det är otroligt enkelt, det kostar inget och vi ställer inga försäljningskrav, vi kräver bara att du innehar en F-skatt.
Känner du att du uppfyller detta, ja då välkomnar vi dig till vårt fantastiska återförsäljaravtal.

Marknadens kraftfullaste kontrollpanel för återförsäljare, 3 %, 6% eller mer i provision och möjligheten att erbjuda dina kunder våra förstklassiga tjänster är bara ett formulär bort.
För mer information skicka maila info(at)nordiskark.com

Tjäna pengar med Nordiskark

Nordiskark har bedrivit verksamhet sedan 1999 och är idag ett av Sveriges största och mest populära djurbegravningsbyrå. Vi ser våra återförsäljare, partners och ombud som en viktig del i vår distributionsstrategi och vi är övertygade om att vår framgång skapas i samarbete med dessa.

Det finns ett flertal sätt att tjäna pengar på att hänvisa nya kunder till oss. Här kan du läsa om samtliga de partnerprogram som vi erbjuder.

  • Återförsäljarprogrammet (företag)
  • Affiliateprogrammet (privat och företag) 

Återförsäljarprogrammet

Som återförsäljare till oss blir du en del av ett starkt nätverk av människor som skapar nya möjligheter för sig själva och sina kunder.

En stor del av våra återförsäljare är veterinärer- och djurbutiker som ser våra tjänster och produkter som ett naturligt komplement och en värdefull resurs till sitt eget produkt- och tjänsteutbud.

Gör som tusentalet andra nöjda företag, bli återförsäljare till oss redan idag. skicka in din ansöka idag om att bli återförsäljare.

Har du frågor om vårt ÅF-program, tveka inte att ta kontakt med vår ÅF-avdelning på nummer +46 040-23 02 86 eller via e-postadressen info(at)nordiskark.com

  • Möjligheter

Som återförsäljare till Nordiskark har du möjligheter utöver det vanliga. Bland annat erhåller du 3 %, 6,% el mer provision vid de beställningar av produkter som du gör åt dina kunder.

Vi har valt dessa nivåer för att kunna ge dig så mycket % vi kan i vår webshop.